Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Acest hotel de 5 stele din statiunea Gouves este destinat in exclusivitate adultilor, fiind locul ideal pentru petrecerea unei vacante romantice. Resortul este situat in fata plajei de nisip, fiind inconjurat de gradini de flori si palmieri.

Localizare: Hotelul este localizat pe plaja din Gouves, la 2 km de centrul statiunii Gouves, la 7 km de celebra statiune Hersonissos, la 17 km de aeroportul din Heraklion si la 500 m de statia de autobuz.

Plaja: Este situat pe plaja nisipoasa, sezlongurile si umbrelele fiind gratuite.

Dotari camere: Hotelul THE ISLAND dispune de 298 de camere intre 23 mp si 45 mp. Toate camerele sunt moderne, elegante si spatioase, in tonuri naturale de bej, creand o atmosfera de confort si relaxare. Majoritatea ofera vedere panoramica spre Marea Egee sau gradina si au ca dotari standard aer conditionat, telefon, frigider, seif, televizor LCD, acces internet Wi-Fi, baie cu dus sau cada (open space sau inchisa), uscator de par, halate si papuci de baie, prosoape de plaja si piscina gratuite, facilitati pentru pregatirea ceaiului/cafelei, balcon/terasa.

Facilitati hotel: Ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, schimb valutar, wi-fi gratuit in toate zonele publice, colt vizionare TV satelit, biblioteca, lift, 4 piscine, dusuri, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, biserica, parking, mini market, boutique, sala pentru sedinte (pana la 120 persoane), facilitati pentru organizat banchete, doctor (la cerere, cu plata), 3 restaurante, o taverna, 2 baruri, piscina interioara cu hidromasaj, centru fitness, teren de tenis, teren de baschet, volei, biliard (cu plata), tenis de masa, darts. Hotelul organizeaza seri muzicale, program de animatie, yoga, pilates si stretching.

Web site: www.theislandhotel.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie