Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Sea Side Resort & Spa se numără printre cele mai bune hoteluri din Creta.Acesta ofera locație unică, ospitalitate adevărată, facilități si servicii de lux , astfel toti cei care vor alege acest hotel, vor avea parte de o experienta unica, de neuitat. Complexul hotelier este situat in Golful Mononaftis, intr-o zona linistita, la 80m de plaja, si 22km de Aeroportul N. Kazantzakis din Heraklion. Hotelul Sea Side Resort And Spa 5* ofera servicii precum: o receptie disponibila 24 de ore, zona lobby cu vedere panoramica la mare, un restaurant principal cu terasa, restaurant gourmet, restaurant chinezesc, sala de conferinte cu o capacitate de 150 de locuri, Wi-Fi gratuit in zona lobby si in spatiile publice, colt cu internet, 2 piscine exterioare, jacuzzi si 2 baruri in zona piscinelor. Zona de relaxare a complexului hotelier cuprinde un centru Spa ce ofera masaj, tratamente faciale, servicii manichiura-pedichiura si piscina interioara incalzita.Pentru copii, resortul ofera un miniclub, o piscina in aer liber si servicii babysitting pentru ingrijirea acestora. Facilitati camere
Camerele moderne au un design exotic si aerisit, toate dotate cu aer conditionat, televizor LCD sau normal (satelit), DVD/CD player (la cerere), seif, telefon, filtru cafea/ceai, uscator de par si balcon sau terasa.

Localizare
Sea Side Resort & Spa se afla intr-o zona linistita din golful Mononaftis, la circa 80 de metri de plaja. Hotelul se afla la 18 km de centrul orasului Heraklion si la 22 km de aeroport.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant chinezesc, 2 baruri la piscina, centru spa, sala conferinta, minimarket, snack bar, sala TV, piscina, coafor, sala fitnes

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Asistenta medicala
Sala de conferinta
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie