Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Peninsula Resort and Spa (Crete)


Descriere

Descriere: Hotelul Peninsula este recunoscut pentru ambientul placut, apropierea de siturile arheologice celebre si de capitala plina de viata a insulei, Heraklion. Construit pe un promontoriu in stilul arhitectonic traditional al Marii Egee, hotelul ofera oaspetilor sai o priveliste superba spre golful Agia Pelagia. La baza promontoriului se afla 2 plaje micute si o platforma cu sezlonguri si umbrelute.

Localizare: Hotelul se afla la 25 km de Heraklion.

Dotari camere: Hotelul dispune de 250 de camere duble si 16 camere family amenajate in stil traditional cretan si dotate cu telefon, frigider, radio, aer conditionat, balcon/terasa.

Facilitati hotel: Restaurant, terasa, 2 piscine, teren de tenis, tenis de masa, biliard, mini teren de fotbal, mini market.

Clasificarea oficiala in Grecia: 4*

Website: www.peninsulahotelagiapelagia.com

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie