Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palmera Beach (Crete)


Descriere

Descriere: Hotelul Palmera Beach de 4 stele ofera o vacanta placuta intr-o atmosfera calda si prietenoasa celor ce vor sa se relaxeze si sa se bucure de ospitalitatea cretana. Un hotel cu multe aprecieri pozitive si o localizare de invidiat peste drum de mare.

Localizare: Hotelul este foarte bine pozitionat pe plaja din centrul statiunii Hersonissos, la 25 km de Heraklion si la 24 km de aeroportul Heraklion si de Knossos.
Plaja este mixta (nisip si pietricele) si este amenajata cu sezlonguri si umbrele (contra cost).

Dotari camere: Cele 147 de camere sunt de 4 categorii: camere single de 15-16 mp (max 1 pax), camere duble economice de aprox. 15-16 mp (max 2 pax), camere duble cu vedere la mare sau spre curtea interioara de 16 mp (max 2+1 pax) si camere duble superioare cu vedere la mare sau spre curtea interioara de 18 mp (max 2+1 pax). Toate camerele dispun de aer conditionat, wi-fi gratuit, telefon, seif (cu plata), TV satelit, frigider, baie privata cu dus, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de receptie non-stop, TV lounge, camera pentru bagaje, Wi-Fi gratuit in toate zonele publice, restaurant tip bufet, restaurant a la carte pe malul marii, cafe-bar, centru SPA si wellness, piscina, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, prosoape pentru piscina (cu plata), parking, prim ajutor, doctor (la cerere, cu plata), pat pentru infanti si scaun inalt (la cerere, gratuit), tenis de masa, biliard (cu plata), centru SPA (11:00-19:00) cu plata, sala fitness gratuit.

Website: http://www.palmerahotel.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie