Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palmera Beach Hotel &Spa( Adults Only)


Descriere

Hotelul Palmera Beach se află in statiunea Herssonissos , pe plaja cu nisip.Aeroportul Internațional Heraklion se află la numai 24 km.In apropierea hotelului se afla multe taverne, magazine de cadouri si suveniruri.Hotelul ofera servicii de calitate si este recomandat atat cuplurilor cat si familiilor cu copii. Hotelul pune la dispoziția oaspetior sai servicii si facilitati precum: receptie, restaurant, piscina exterioara, șezlonguri si umbrelute,centru spa cu servicii de masaj, lounge cu TV prin satelit. Hotelul este format din trei cladiri, avand in total 98 de camere.Toate camerele sunt frumos mobilate, având aer condiționat și balcon privat, TV cu ecran plat, seif.

Localizare

Palmera Beach Hotel & Spa este situat pe plaja cu nisip din Helsonisos si la doar 24 km de Aeroportul International Heraklion.

Facilitati Hotel

Hotelul are doua piscine, una cu apa dulce si sezlonguri aliniate in zona si cealalta pentru copii. In cadrul centrului Spa & Wellness va puteti bucura de hammam si diferite tratamente corporale. Restaurantul principal serveste preparate tip bufet. Restaurantul a la carte Palmela Seaside serveste preparate delicioase din bucataria greceasca si mediteraneana, cu vederi uimitoare la mare

Facilitati camere

Toate camerele Hotelului Palmela Beach au fost recent renovate si dotate cu cele mai noi si mai convenabile facilitati. Toate culorile camerei se bazeaza pe o paleta naturala aleasa pentru a oferi o senzatie linistitoare, iar toate liniile arhitecturale sunt organice, oferind oaspetilor o senzatie prietenoasa si confortabila. Palmera Beach Hotel & Spa are 136 de camere spatioase si confortabile, complet echipate. Camera este dotata cu Wi-Fi gratuit, mini-frigider, aer conditionat, TV prin satelit, uscator de par si seif.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )