Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mitsis Rinela Beach (Crete)


Descriere

Localizare: in Kokkini Hani, pe plaja, la 1 km de parcul acvatic Water City si 10 km de aeroport.

Dotari camere: Camerele au un design mediteranean cu elemente decorative calde ce dau fiecarei incaperi o atmosfera distincta. Toate cele 440 de camere sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, telefon, mini frigider, televizor, radio, balcon/terasa, seif (contra cost ~ 22 EUR/saptamana).

Facilitati hotel: restaurant, restaurant cu specific asiatic, taverna/snack bar, bar, cafenea, 2 baruri la piscina, discoteca/teatru in aer liber, 2 piscine cu tobogane, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscine cat si la plaja, sala de bridge, coafor (contra cost), spa cu piscina interioara, tratamente terapeutice, anti stres, reflexoterapie, tratamente pentru fata si corp, mini market, magazin de bijuterii, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, biliard, volei pe plaja, hidrobiciclete, canoe, windsurfing, water ski (contra cost), jet ski (contra cost), centru de scufundari cu lectii pentru incepatori (contra cost), doctor (la cerere, contra cost). Servicii si facilitati pentru copii: 2 piscine, restaurant cu meniuri speciale, program de animatie, mini club pentru copii intre 4-12 ani, loc de joaca, baby sitting (contra cost).

Clasificarea oficiala in Grecia: 5* dar agentia noastra il recomanda ca 4*superior.

Web site: www.mitsishotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie