Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lato Boutique Hotel


Descriere

Faimos pentru ospitalitatea autentică cretană, Lato Boutique Hotel este cel mai primitor loc din această parte a orașului, un magnet pentru cuplurile romantice, dar și pentru familii și călători de afaceri. Lato Boutique Hotel este situat in Heraklion, vizavi de portul vechi al oraşului şi ofera vedere la fortăreaţa veneţiană. Lato Boutique Hotel este punctul de plecare pentru a explora Creta și capitala sa fascinantă. După ce vă veti bucura de priveliștile uluitoare asupra Portului Vechi, puteți descoperi centrul istoric al orașului și cele mai remarcabile atracții ale lui Heraklion sau puteți vizita unele dintre cele mai importante muzee , care se află la câțiva metri fata de hotel. Facilitati hotel:Hotelul pune la dispozitie : restaurante gourmet Brilliant şi Herbs' Garden, sala de conferinte, room service, acces la internet WiFi. Camerele sunt recent renovate si oferă aer condiţionat, seif, minibar şi TV LCD cu canale prin satelit. Unele unităţi de cazare au cadă cu hidromasaj .

Localizare
Hotelul este situat in partea istorica a orasului Heraklion si ofera splendide panorame ale portului si a fortaretei Venetiene.

Facilitati hotel
Receptia Hotelului Lato are program nonstop si ofera servicii diverse, de la inchirieri auto pana la birou de turism. Principala strada pietonala si muzeele de arheologie si de istorie din Heraklion se afla la cateva minute de mers pe jos. Restaurante, baruri si magazine sunt la cativa pasi. Oaspetii au la dispozitie o parcare publica gratuita, aflata langa proprietate. Barul-restaurant elegant aflat pe acoperis este locul ideal pentru oaspetii care doresc sa ia cina la lumina lumanarilor si sa priveasca asfintitul peste Marea Mediterana.

Facilitati camera
Unitatile de cazare moderne de la Lato au fost recent renovate si au aer conditionat, birou si balcon. Dotarile includ seif, minibar si TV LCD cu canale prin satelit/cu plata. Unele unitati de cazare au cada cu hidromasaj sau balcon mobilat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.