Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kassavetis Center – Hotel Studios & Apartments


Descriere

Kassavetis Studios & Apartments beneficiază de o amplasare la malul mării și oferă 5 piscine, un snack bar și unități de cazare în sistem self-catering. Acesta este situat în centrul orașului Hersonissos, iar oaspeții se pot bucura de acces Wi-Fi gratuit în toate zonele comune ale proprietății.Localizare
Kassavetis Studios & Apartments beneficiază de o amplasare la malul mării și oferă 5 piscine, un snack bar și unități de cazare în sistem self-catering. Acesta este situat în centrul orașului Hersonissos, iar oaspeții se pot bucura de acces Wi-Fi gratuit în toate zonele comune ale proprietății.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

tudiourile și apartamentele de la Kassavetis au aer condiționat și balcon privat. Acestea au chicinetă cu minifrigider și fierbător electric, precum și baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele unități oferă vedere la Marea Cretei.