Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hersonissos Palace


Descriere

Hersonissos Group Hotels va ofera vacante moderne de lux. Hersonissos Palace este un hotel modern de cinci stele, alcatuit dintr-o cladire principala proiectata si construita intr-un stil postmodernist, cu elemente neoclasice grecesti.

Localizare

Hersonissos Palace este situat intr-o zona linistita din apropierea portului Hersonissos la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului, care este renumit pentru varietatea larga de optiuni in legatura cu viata de noapte, si la 60 de metri de cea mai mare plaja din oras. Orașul Heraklion se afla la 25,5 km (31 min de mers cu masina), iar la 22,7 km de la proprietate (23 min de mers cu masina) se gaseste Aeroportul International din Heraklion.

In zona, cele mai cunoscute puncte de atractie sunt reprezentate de: Acvariul Aquaworld (650 m), Muzeul Folcorului Lixnostatis (2,5 km), Labyrinth Park (5,5 km), The Crete Golf Club (7,1 km), Watercity Waterpark (16,6 km), Nikos Kazantzakis Museum (34,5 km).

Facilitati hotel

Hotelul este proiectat intr-un stil postmodern, cu elemente ale cladirilor neo-clasice grecesti si pune la dispozitia oaspetilor restaurant principal, bar principal, bar la piscina, cafenea, doua piscine exterioare, sala de fitness, piscina interioara, teren de tenis, sala de conferinte pentru 150 de persoane, acces internet Wi-Fi gratuit in zonele comune, parcarea publica gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare), aer conditionat, lift, incalzire, camera de bagaje, fax/copiator, spalatorie, receptie deschisa nonstop, serviciu de transfer de la si/ sau la aeroport (contra cost), room service, terasa la soare, gradina, personal multilingv (greaca, engleza standard, germana, rusa).

Animalele de companie nu sunt acceptate in acest hotel.

Facilitati camere

Hersonissos Palace ofera de asemnea o varietate de 150 de camere si 4 apartamente, situate fie in cladirea principala, fie in anexa (la 50 m distanta). Camerele sunt proiectate intr-un stil modern amestecat cu elemente postmoderniste. Facilitatile standard oferite sunt: baie privata cu cada sau dus, uscator de par, articole de toaleta, aer conditionat (control individual), mini-frigider, TV prin satelit, telefon direct (cost suplimentar), seif (contra cost), room service (07: 00-21: 30, cost extra), internet Wi-Fi de mare viteza (cost suplimrntar), paturi pentru copii disponibile la cerere, balcon privat sau terasa cu vedere latera la mare, la gradina sau piscina.

Activitati/Divertisment

Pentru relaxare si divertisment, oaspetii au la dispozitie urmatoarele: piscina interioara (deschisa in sezon), piscina in aer liber (deschisa in sezon), masaj, sala de fitness, sauna, tenis de masa, biliard, teren de tenis, sporturi acvatice, seara barbeque si folclor, spectacole, facilitati Spa (contra cost, la hotelul sora Hersonissos Maris cu transfer gratuit).

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.hersotels.gr/hotels/hersonissos-palace) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.