Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paralos Lifestyle Beach (Crete)


Descriere

Descriere: Enorme Lifestyle Beach Resort este complet renovat, avand camere spatioase si moderne. Gratie politicii Adults Only, hotelul ofera garanteaza o vacanta ideala intr-o atmosfera relaxanta si confortabila ce se adreseaza in special cuplurilor.
Localizare: Enorme Lifestyle Beach Resort este situat chiar pe plaja din Ammoudara, la 7 km de aeroportul din Heraklion si 4 km de centrul orasului. Hotelul este amplasat in apropierea zonei comerciale unde puteti gasi magazine, farmacii, baruri, cafenele si restaurante.
Plaja: Hotelul Enorme Lifestyle Beach Resort este amplasat direct pe plaja distinsa cu standardul Blue Flag, din Ammoudara. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite daca se consuma o bautura.
Dotari camere: Enorme Lifestyle Beach Resort are camere dodate cu linie telefonica directa, TV satelit, internet Wifi, baie cu dus, uscator de par, minifrigider, aer conditionat, facilitati pentru preparat ceai/cafea.
Facilitati hotel: Enorme Lifestyle Beach Resort ofera clientilor sai receptie 24 de ore, wifi gratuit in spatiile comune, salon vizionare TV, restaurant, taverna, lobby bar, snack bar, pool bar, piscina exterioara cu sezlonguri, umbrele de soare si gazebos,4 sharing pools, un gym in aer liber, arhitectura contemporana, schimb valutar. Sport/Divertisment: teren de tenis, aerobic, aqua gym, boccia, darts, tenis de masa, yoga, muzica live saptamanal.
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://www.enormehotels.com/en/hotel-enorme-lifestyle.php

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie