Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elounda Peninsula All Suite


Descriere

Localizare: cel mai exclusivist resort din Elounda este localizat pe o peninsula ce ofera o panorama superba spre golfurile Elounda si Mirabello, avand acces direct la propria plaja de nisip premiata cu “Blue Flag”.

Facilitati hotel: Resortul are unul dintre cele mai mari centre destinate sporturilor nautice din Grecia, dispune de 3 terenuri de tenis, centru fitness cu echipament Cybex, biliard, tenis de masa, salon pentru bridge si alte jocuri de carti, centru spa “Six Senses” cu saloane de lux pentru tratamente, hammam, talazoterapie, coafor si un sector privat numit “Spring Suite”, teren de golf cu 9 gauri in cadrul resortului Porto Elounda, apartinand aceluiasi lant hotelier, mini club pentru copii intre 6 luni si 12 ani, cu sectoare separate in functie de varsta (6 luni – 5 ani / 5-12 ani). Locurile de joaca au un sector acoperit si unul in aer liber si au fost proiectate astfel incat copiii sa fie feriti de expunerea la soare. In mini club se organizeaza activitati ca: gradinarit, prepararea de prajituri, mini olimpiade, olarit, pictura, vanatoare de comori, realizarea de masti sau papusi. 7 experiente culinare oferite de cele 7 restaurante tematice si 5 baruri unice sunt garantia unui rasfat gastronomic oferit de Elounda Peninsula oaspetilor sai.

Dotari camere: intime, exclusiviste si intr-adevar unice. Un hotel fara camere standard …doar cu suite! Suitele sunt dispuse pe doua niveluri si constau intr-un dormitor cu pat matrimonial si baie localizate la etajul superior si un living room situat la parter. Living-ul are terasa si acces direct spre piscina proprie incalzita. Dotarile standard constau in: aer conditionat, televizor LCD, DVD/CD player, birou, telefon, acces internet Wi-Fi, mini bar, uscator de par, seif, perne hipoalergenice, bai de lux de marmura cu cada Airbath, dus, sistem audio, telefon, uscator de prosoape, halate de baie si papuci.

Web site: www.eloundapeninsula.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.