Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Elounda Mare dispune de cazare de lux, cu privelisti impresionante asupra Golfului Mirabello. Resedinta ofera un centru de spa premiat si restaurante de inalta calitate, impreuna cu activitati de agrement variate.Facilitati hotel
Elounda Mare dispune de urmatoarele facilitati si servicii dupa cum urmeaza: acces imediat la plajă, zonă de plajă privată, terasă, grădină, piscină cu apă de mare și piscină pentru copii, lounge/cameră cu TV comună, transfer aeroport (cost suplimentar), serviciu de transfer (gratuit), aer condiţionat, magazine (în unitatea de cazare), încălzire, închirieri auto, capelă/altar, seif, lift, babysitting/servicii pentru copii (cost suplimentar), cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, parcare privata la proprietate, internet wireless disponibil gratuit în întregul hotel. Plaja privata de nisip a hotelului este premiata cu "Steagul Albastru" pentru calitatea ei. Sezlongurile si umbrelele sunt oferite gratuit. Aici veti gasi si un beach-bar. Printre alte facilitati ale hotelului se numara o galerie comerciala, mini-market in interiorul hotelului, magazin de bijuterii, TV-satelit, sali de conferinta, colt pentru relaxare in gradina. "Lumea copiilor" este o zona mare a statiunii dedicata copiilor, cu mai mult de 3000 de mp in aer liber si mai mult de 700 mp in interior. "Lumea copiilor" este compusa din: Water Park, teren de joaca, curte pentru jocuri cu mingii, piscina, centru de divertisment si multe altele. Sub supravegherea profesionistilor cu experienta in ingrijirea copiilor, "Lumea Copiilor" este locul ceresc pentru ca cei mici sa-si petreaca toata ziua. Copiii au posibilitatea de a lua lectii de tenis si inot.

Facilitati camere
Elounda Mare este o încântare a arhitecturii tradiționale cretane și a designului interior. Suprafețele tipice de culoare albă se leagă armonios cu pereții de rocă maro și gri. În clădirea principală, saloanele sunt mobilate elegant și decorate cu antichități. Există, de asemenea, o cameră de televiziune, un colț de internet și un salon pentru jocuri de cărți. Camerele hotelului sunt elegant decorate si mobilate, spatioase si luminoase, dotate cu aer conditionat, TV prin satelit cu canal de muzică, conexiune la internet de mare viteză, baie de lux din marmură cu cada, uscator de par, oglinzi de machiaj/ ras, balcon sau terasa, telefon cu linie directa, mini-bar, seif electronic. Unele camere au vedere spectaculoasa catre mare.

Activitati/Divertisment
Cei care vor sa se pastreze in forma vor avea la dispozitie: sala de fitness, tenis de masa, 2 terenuri de tenis, un teren de golf, biliard, pinball, masa de fotbal, centru spa, centru de sporturi marine care ofera schi nautic si cursuri de scufundari. Oaspetii au la dispozitie si alte sporturi nautice, precum canoe, wakeboarding si windsurfing.

Localizare
Hotelul se afla pe o culme, iar teritoriul se intinde pe o suprafata de 30 000 m², cu plaja proprie de 300 m. La 500 m se afla cea mai apropiata statie de autobuz. Elounda Mare are vedere la Golful Mirabello, pe coasta de nord a insulei Creta, într-o zonă de o frumusețe naturală remarcabilă. Hotelul este situat la aproximativ 71 km de aeroportul din Heraklion, la 9 km de orasul Agios Nikolaos si la 2 km de Elounda, pe prima linie de la mare. Cele mai populare atractii din zona sunt reprezentate de: Spinalonga (5,8 km), Muzeul de Arheologie (601 km), Biserica Panagia Kera (în Kritsa) si Lake Voulismeni (6,3 km), Portul Agios Nikolaos (6,5 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Sala de conferinta
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie