Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elounda Beach Resort & Villas


Descriere

Este superlativul pentru o locatie de lux la dispozitia acelora dintre noi, ale caror asteptari si gusturi se ridica la inaltimea rafinamentului unei vacante unice, arhitectura oferind la fiecare pas acente glamour.Acest hotel de lux isi rasfata oaspetii sai cu servicii si facilitati de calitate precum: receptie, restaurante, baruri servicii de check-in și check out expres, WiFi în zonele publice și conexiuni la internet LAN sau DSL, servicii de rent a car si yacht-uri, piscina exterioara cu apa de mare, gradini frumos amenajate, magazine, amfiteatru in aer liber pentru vizionarea filmelor si spectacolelor, sala de gimnastica, 5 terenuri de tenis.

Localizare

Elounda Beach Hotel se află situat pe coasta de nord-est a Cretei, pe malul mării. La o distanta de 7 km de hotel se afla orasul de pe litoralul Agios Nikolaos, iar la 2 km se gaseste satul Eluonda. Aeroportul internaţional din Heraklion se află la aproximativ 70 km.

In apropierea hotelului se gasesc urmatoarele puncte de atractie dupa cum urmeaza: Spinalonga (5,6km), Muzeul de Arheologie (6,2 km), Biserica Panagia Kera (în Kritsa) si Lake Voulismeni (6,4 km), Portul Agios Nikolaos (6,6 km).

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor o varietate de restaurante care servesc preparate din bucătăria internațională, italiana, greceasca și mediteraneană (bufet si a la carte), bufet potrivit copiilor, meniu masă pentru copii (cost suplimentar), meniuri cu diete speciale (la cerere), snack bar, 4 baruri, acces imediat la plajă, terasă la soare, zonă de plajă privată, grătar (cost extra), terasă, grădină, piscină în aer liber (deschisă în sezon), baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj (cost suplimentar), spa și centru de wellness (contra cost), sală de fitness, saună, transfer de la aeroport cu mașina de lux, serviciul de limuzine, elicoptere și servicii private de jet, închirierea de mașini și iahturi, parcare cu valet, express check in și check out, servicii de concierge, 24 ore room service, servicii de afaceri, 8 sali de conferinte (de la 35 pana la 550 persoane), internet Wi-Fi în zonele publice spălătorie, presă și curățătorie chimică, doctorul la dispoziție, spital la aproximativ 10 minute de hotel, noapte tematică (adică noapte grecească, noapte de lobster, noapte cubaneză), amfiteatru în aer liber (filme/emisiuni), programele de animație supravegheate pentru copii, babysitting/servicii pentru copii (cost suplimentar), echipament de joacă pentru exterior, zonă de joacă înăuntru, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, jocuri și puzzle-uri, program de fitness zilnic, mini-market propriu, lounge/cameră cu TV comună, zonă pentru fumători, aer condiţionat, magazine (în unitatea de cazare), încălzire, închirieri auto, prânz la pachet, capelă/altar, camere izolate fonic, magazin de suveniruri/cadouri, seif, lift, suită nupţială, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, check-in/check-out privat sau express, cameră de bagaje, serviciu de vânzare bilete, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop.

Facilitati camere

 Hotelul are 196 camere si vile de lux, 44 vile cu piscine incalzite, 2 apartamente Royal, 1 apartament Imperial.

Elounda Beach dispune de camere standard, apartamente cu 2 sau 3 dormitoare, suite și bungalouri luxoase și modern decorate si mobilate, cu vedere la grădinile luxuriante ale hotelului sau la Golful Mirabello. Fiecare camera include aer condiționat (control individual), balcon privat care oferă o priveliște panoramică asupra Mirabello Bay sau a gradinilor luxuriante, perdele controlate electronic, lenjerie de pat din satin, telefon cu linie directă, seif și TV cu ecran plat (prin satelit), serviciul de întreținere de două ori pe zi și DVD player, 24 ore room service, iar băile luxoase includ halate de baie, papuci, televizor și muzică, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Activitati/Divertisment

In incinta hotelului oaspetii au la dispozitie 5 terenuri de tenis, baschet și volei, precum și un centru spa cu sală de sport, hamam și baie de aburi, divertisment de seara, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare, cost suplimentar). Oaspeții pot alege dintr-o gamă largă de tratamente faciale și corporale personalizate disponibile la Espace Vitalite Chenot Spa, care include un departament medical, unul estetic și un departament de wellness. Aveți la dispoziție piscină în aer liber, cu apă de mare la proprietate, care furnizează și activități și facilități pentru copii (club pentru copii, teren de joaca pentru copii, zona de joaca in interior).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Room service
Receptie 24h
Permite animale de companie
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Babysitting
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Sala de conferinta
Rent-a-car
Piscina interioara
Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Centru Spa & Wellness

Locatie