Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Complexul de apartamente se află la cam 700 de m de plajă, intr-o zonă centrală la Piskopiano. Aeroportul Heraklion (HER) este la aproximativ 23 de km.

Dotări

Clienților complexului de apartamente le stau la dispoziție o cameră de bagaje, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. In chicinetă se găsesc un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar inainte de a sări in apa rece contribuie la bună dispoziție și la atmosfera de vacanță. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Un club de noapte oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

In fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Carduri de credit

In complex sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie