Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dessole Malia Beach Hotel (Crete)


Descriere

Descriere: HOTELUL DESSOLE MALIA BEACH de 4 stele este perfect pozitionat in fata marii in statiunea Malia si este construit in stil traditional grecesc intr-o gradina de 30.000 mp.
Localizare: HOTELUL DESSOLE MALIA BEACH este localizat pe plaja in statiunea Malia, la 32 de km de aeroportul din Heraklion si la 35 km de capitala.
Plaja: HOTELUL DESSOLE MALIA BEACH este situat pe plaja nisipoasa, unde sezlongurile si umbrelele sunt gratuite, iar sporturile acvatice contra cost.
Dotari camere: HOTELUL DESSOLE MALIA BEACH dispune de 278 de camere single, duble, cvadruple si family, ce variaza intre 18 si 35 mp si cazeaza maxim 4 persoane. Toate camerele beneficiaza de aer conditionat, telefon, seif, TV satelit, fier de calcat (la cerere), mini frigider, baie cu cada, uscator de par, prosoape pentru plaja, balcon/terasa.
Facilitati hotel: HOTELUL DESSOLE MALIA BEACH pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, salon, Wi-Fi gratuit in toate zonele publice, camera pentru bagaje, lift, parking, restaurant tip bufet, taverna, bar principal, bar la piscina, bar pe plaja, 2 piscine, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, salvamar, gradina, amfiteatru, doctor (la cerere, cu plata), biliard (cu plata), darts, boccia, jocuri de carti, jocuri de masa, mini golf, spectacole seara, competitii sportive, mini disco, lectii de dans, aerobic/gimnastica, tenis, volei de plaja, sporturi acvatice (cu plata), sala fitnees, sauna (cu plata), jacuzzi, tratamente de infrumusetare (cu plata), masaj (la cerere, cu plata).
Facilitati pentru copii: HOTELUL DESSOLE MALIA BEACH asigura pentru copii program de animatie, discoteca, mini club (4-12 ani), piscina, pat si scaune pentru infanti (la cerere, gratuit).
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Pagina web: https://www.maliabeach.gr




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie