Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Creta Verano Hotel (Crete)


Descriere

Descriere: HOTEL CRETA VERANO este locul ideal pentru o vacanta activa in Creta, fiind situat in apropiere de principalele atractii ale insulei. Hotelul a fost renovat partial in 2017.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: HOTEL CRETA VERANO este situat in Malia, la aproximativ 750 m de plaja si 32 km de aeroportul din Heraklion.

Plaja: HOTEL CRETA VERANO este localizat la aproximativ 750 m de plaja. Plaja din statiunea Malia este predominant de nisip, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere: HOTELUL CRETA VERANO dispune de camere spatioase si dotate cu aer conditionat, televizor, Wi-fi, telefon, frigider, uscator de par, balcon/terasa, seif (contra cost), patut bebe (la cerere).

Facilitati hotel: HOTELUL CRETA VERANO ofera oaspetilor sai toate facilitatile necesare unei vacante placute: restaurant, bar, piscina, biliard, seif, acces internet WiFi,

Facilitati copii: Piscina pentru copii, loc de joaca.

Clasificare agentie: 3*

Pagina web: www.cretaverano.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie