Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Castello City Hotel (Crete)


Descriere

Descriere: Castello City Hotel este situat ideal langa zidurile fortaretei venetiene si aproape de centrul comercial si istoric al capitalei Heraklion. Renovat in 2016, hotelul imbina elementele moderne cu stilul clasic.
Localizare: Castello City Hotel este localizat aproape de centrul orasului, la 2 km de cea mai apropiata plaja si la 5 km de aeroport.
Plaja: Castello City Hotel se afla la 2 km de plaja, unde sezlongurile si umbrelele sunt cu plata.
Dotari camere: Castello City Hotel are 68 de camere dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon direct, seif (cu plata), TV satelit, frigider, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Facilitati hotel: Castello City Hotel ofera clientilor receptie 24 de ore, salon, zona vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, restaurant si bar pe terasa hotelului (bucatarie greceasca si internationala ), camera pentru bagaje, sala de conferinte, facilitati pentru organizat evenimente, parcare, doctor la cerere (cu plata), masaj (la cerere, cu plata). Pentru copii se asigura servicii de babysitting (la cerere, cu plata), precum si paturi si scaune pentru infanti (la cerere, gratuit).
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: http://www.castellocityhotelheraklion.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie