Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrion Hotel Heraklion


Descriere

Atrion Hotel este situat la mica distanta de mers pe jos pana in centrul orasului Heraklion (o plimbare pe jos de 20 min) cu o gama larga de magazine, baruri si bufete de noapte. Aeroportul International din Heraklion este situat la o distanta de maxim 5 km de proprietate. Hotelul include un restaurant care este situat la cativa metri de promenada plina de viata din Heraklion. Atrion Hotel ofera facilitati si servicii precum: gradina frumos amenajata, restaurant (a la carte), bar, snack bar, camera de bagaje, check-in/ check-out express, receptie deschisa nonstop, internet Wi-Fi gratuit in intregul hotel, internet prin cablu gratuit in camere, lounge/camera cu TV comuna (un ecran mare, un proiector si o sonorizare excelenta), zona pentru fumatori, aer conditionat, incalzire, inchirieri auto, seif, lift, facilitati VIP in camera, room service. Facilitati camere: Hotelul Atrion ofera unitati de cazare elegante, spatioase si confortabile, complet echipate cu acces gratuit la internet prin cablu si Wi-Fi, aer conditionat, balcon privat sau veranda, TV prin satelit, mini-bar (frigider), telefon, baie privata cu cada sau dus, uscator de par.Localizare
Atrion Hotel este situat la mica distanta de mers pe jos pana in centrul orasului Heraklion (o plimbare pe jos de 20 min) cu o gama larga de magazine, baruri si bufete de noapte. Aeroportul International din Heraklion este situat la o distanta de maxim 5 km de proprietate. In zona se gasesc urmatoarele puncte populare de atractie, dupa cum urmeaza: Biserica Sf Petru si Pavel (150 m), Koules (600 m), Muzeul de Arheologie Heraklion si Muzeul Bătăliei pentru Creta (700 m), Zidurile venețiene si Muzeul de Istorie Naturală a Cretei (900 m), Muzeul de Istorie a Cretei (1,3 km), Ammoudara Beach (4,8 km), Palatul Minoic din Knossos (6,7 km), Labyrinth - Musical Workshop (17,1 km), Nikos Kazantzakis Museum (17,7 km), CretAquarium (20 km), El Greco Museum (29,1 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul include un restaurant care este situat la cativa metri de promenada plina de viata din Heraklion. Acesta pune la dispozitia oaspetilor delicatese cretane traditionale si mancaruri din bucataria internationala. Turistii isi pot incepe ziua cu un bogat mic dejun tip bufet, care cuprinde o gama larga de preparate calde si reci. Curtea interioara este ideala pentru un cocktail de seara.

Atrion Hotel cuprinde si urmatoarele facilitati si servicii precum: terasa la soare, gradina, restaurant (a la carte), meniuri cu diete speciale (la cerere), bar, snack bar, vestiare, serviciu de concierge, camera de bagaje, birou de turism, check-in/ check-out express, receptie deschisa nonstop, internet Wi-Fi gratuit in intregul hotel, internet prin cablu gratuit in camere, lounge/camera cu TV comuna (un ecran mare, un proiector si o sonorizare excelenta), zona pentru fumatori, aer conditionat, incalzire, inchirieri auto, camere izolate fonic, seif, lift, suita nuptiala, facilitati VIP in camera, camere de familie, room service, personal multilingv (greaca, engleza standard, rusa, franceza).