Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquila Elounda Village


Descriere

Hotelul Elounda Village, cu camere foarte elegante, bungalow-uri si apartamente, se situeaza intr-una dintre cele mai pitoresti zone de pe insula Creta. Calmul si ospitalitatea stau la baza unui sejur de relaxare si odihna. Hotelul nu accepta copii sub 16 ani!Activitati/Divertisment
Cei interesati de exercitii fizice si recreere vor fi incantati sa gaseasca teren de tenis, masa de tenis, biliard, sala fitness, sauna, hammam, gimnastica.

Facilitati hotel
Hotelul ofera oaspetilor sai coafor, magazine, restaurant, bar, sauna, sala de fitness, teren de tenis, sezlonguri si umbrele la piscine exterioara si pe plaja. Centrul spa are o piscina incalzita si 6 camere de tratament.

Facilitati camere
Hotelul Elounda Village are 208 camere foarte elegante, bungalow-uri si apartamente. Camerele sunt dotate cu mini-frigider, TV satelit, seif, uscator de par, halat de baie si papuci, telefon linie directa, CD player, mini-bar (contra cost), aer conditionat.

Localizare
Hotelul Aquila Elounda Village este amplasat pe propria plaja privata, cu vedere la Golful Mirabello. Se afla la 7 km de Agios Nikolaos si la numai 3 km de Elounda.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie