Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

24Seven este un hotel la standarde înalte, complet renovat în 2017-2018. Este situat în orașul vechi din Malia și se află la cinci minute de strada principală (baruri și cluburi), la două minute de centrul orașului (cafenele și restaurante) și la cincisprezece minute de plaja principală din Malia.

Localizare

Plaja Malia se află la 15 minute de mers pe jos, iar portul de agrement Malia este la 1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la 26 km de hotel. Oraşul Heraklion este la 30 km.

Facilitati hotel

În barul hotelului  puteți savura unele dintre cele mai renumite cocktailuri din întreaga lume, puteți bea unele dintre cele mai răcoritoare sucuri făcute din fructe proaspete locale și puteți urmări toate sporturile în direct pe ecranele gigantice din bar. Pentru divertismentul dumneavoastră veți găsi o masă de biliard și calculatoare pentru a putea naviga pe internet. Pe lângă hotelul 24Seven, veți găsi și restaurantul Grill House Sopato, care oferă locul ideal pentru cei care iubesc sau doresc să încerce mâncarea tradițională grecească cu un aspect modern.

Facilitati camera

Camerele noastre cu aer condiționat au fost decorate în stil contemporan, sunt spațioase și dispun de un confort excelent. Acestea conțin televizoare mari cu ecran plat (Smart TV), aparate de cafea espresso, fier de călcat, uscător de păr și oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie