Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pegasus Hotel Apts Stalos


Descriere

Hotelul Pegasus oferă unități de cazare cu acces WiFi gratuit și o piscină mare, inconjurată de grădini minunate. Este situat la 150 de metri de plaja Stalos și la 8 km de orașul pitoresc Chania. De asemenea, sunt disponibile facilități personalizate pentru bicicliști.

Unitățile de cazare de la Hotelul Pegasus oferă patio cu vedere la grădină. Toate unitățile au aer condiționat, TV prin satelit și frigider, iar unele includ chicinetă.

Oaspeții pot savura băuturi și cocktailuri langă piscină. Restaurantul proprietății servește preparate grecești și internaționale.

Cei mici au la dispoziție o piscină pentru copii și un loc de joacă. De asemenea, proprietatea are o sală de jocuri cu masă de biliard, facilități de tenis de masă și jocuri electronice, precum și un club pentru copii mici.

Stațiunea Platanias de pe litoral se află la 3 km de complex. Aeroportul Internațional din Chania este la 25 km. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie