Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mythos Palace Resort and Spa (C)


Descriere

Descriere: Mythos Palace Resort & Spa este un complex recent renovat de 5 stele situat in fata marii in zona declarata Natura Protected din Kavros.
Localizare: Mythos Palace Resort & Spa este localizat in Kavros, aproape de statiunea Georgioupolis si de Lacul Kournas, la 20 km de orasul Rethymno, la 40 km de orasul Chania si de aeroportul din Chania si la 98 km de capitala Heraklion.
Plaja: Mythos Palace Resort & Spa are plaja proprie nisipoasa cu sezlonguri si umbrele gratuite.
Dotari camere: Mythos Palace Resort & Spa detine 206 camere moderne si spatioase dotate cu aer conditionat, telefon, mini bar (umplut o data pe saptamana gratuit si apoi la cerere, cu plata), facilitati pentru preparat ceai si cafea, seif, TV satelit, fier de calcat, baie cu dus sau cada, uscator de par, halat si papuci, pachet de bun venit.
Facilitati hotel: Mythos Palace Resort & Spa pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, salon, wi-fi gratuit in toate zonele publice, zona vizionare TV satelit, mini market, magazin de bijuterii, piscina, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, prosoape plaja/piscina, salvamar, facilitati pentru organizat evenimente, restaurant principal tip bufet, restaurant italian, restaurant pe plaja, creperie si gelaterie, 3 baruri, posibilitatea organizarii de cine private pe plaja (la cerere, cu plata). Sporturi: tenis, foptbal pe plaja, volei pe plaja, tenis de masa, darts, boccia. Exista centru spa, sala fitness, piscina interioara si facilitati pentru tratamente de infrumusetare. Se fac seri folclorice, spectacole in fiecare seara, iar echipa de animatie organizeaza jocuri si programe sportive (yoga, pilates, lectii de dans, aerobic in apa).
Facilitati copii: Mythos Palace Resort & Spa asigura copiilor program zilnic de animatie, mini club (4-12 ani), mini disco, loc de joaca, piscina, sala de jocuri, pat si scaune pentru infanti, servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Clasificare oficiala: 5 stele
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Pagina web: https://www.mythos-palace.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.