Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aphea se află în satul Kolymvari, la 10 minute de mers pe jos de plajă, şi oferă o piscină cu apă dulce. Apartamentele în sistem self-catering au aer condiționat, grădină și balcon cu vedere la Marea Cretei.Orașul plin de viață Chania se află la 23 km. Aeroportul Chania este la 40 km.

Localizare

Orașul plin de viață Chania se află la 23 km. Aeroportul Chania este la 40 km.

Facilitati Hotel

Aphea se află în satul Kolymvari, la 10 minute de mers pe jos de plajă, şi oferă o piscină cu apă dulce. Micul dejun este servit zilnic în sala de mic dejun. Oaspeții se pot bucura de băuturi și preparate tradiționale locale la snack bar. Terasa este dotată cu șezlonguri și umbrele gratuite.

Facilitati Camere

Apartamentele în sistem self-catering au aer condiționat, grădină și balcon cu vedere la Marea Cretei.Toate unităţile au intrare privată și chicinetă bine utilată, cu frigider. Sunt dotate cu TV și radio. Accesul la WiFi este disponibil gratuit.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie