Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Almunecar Playa (Almunecar)


Descriere

Descriere HOTEL ALMUNECAR PLAYA:
Almunecar Playa SPA este un hotel de 4 stele situat langa plaja, in fata promenadei si la doar cateva minute de vechiul oras Almunecar. Programele complete de divertisment si numeroasele propuneri gastronomice fac din acest hotel locul ideal de petrecere a vacantei in familie.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL ALMUNECAR PLAYA:
Hotelul se afla vizavi de plaja, la 70 km de aeroportul din Malaga, intr-o zona animata, cu magazine, restaurante, baruri.

Dotari camere:
Hotel Almunecar Playa are camerele amenajate in stilul andaluz, dotate cu: aer conditionat, ventilator, TV prin satelit, mini-bar (contra cost), seif (contra cost), telefon.

Facilitati HOTEL ALMUNECAR PLAYA:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: piscina, piscina pentru copii, tobogane, piscina interioara, restaurant principal, bar, Kids Club, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, minigolf, Wi-Fi gratuit 30 min/zi in lobby.

Alte informatii:
Pentru statiunile din zona Costa Tropical, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de statiune. Statiunile sunt Nerja si Almunecar. Asistenta turistica este telefonica.

Web: www.playasenator.com/en/hotels/almunecar-playa-spa-hotel

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie