Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Checkin Garbi


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă este situat la nu mai mult de 50 de metri de plajă, într-un cartier animat, direct în centrul localității Calella de la Costa. Aici există mai multe posibilități de petrecere a timpului liber sau de inițiere a unor mici tururi de explorare. Cel mai apropiat aeroport este Gerona (GRO) și se află la aproximativ 40 de km, la Barcelona (BCN) se poate ajunge în cam 73 de km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 7 etaje și o clădire auxiliară, clienții vor găsi 154 de camere, 9 camere single și 90 de camere duble. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile hotelului. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Autoturismele clienților pot fi parcate într-un garaj (contra cost). Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, un seif și un minibar sunt disponibile contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu o cadă și o cadă cu hidromasaj dispune de un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

În piscina cu apă sărată clienții se pot bucura de avantajele unei băi cu apă sărată. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă ciclism/ciclism montan, partide de golf, un spa și un solariu, și biliard contra cost. În timpul liber, un program de recreere, muzică live, o discotecă, un cazinou și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.