Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul orașului Lloret de Mar, la cca 5 minute de plaja cu nisip și pietriș. Până la cele mai apropiate baruri și restaurante sunt aproximativ 150 de m. Până la cel mai apropiat aeroport, Gerona (GRO), sunt aproximativ 47 de km, Barcelona (BCN) se află la o distanță de în jur de 90 de km.

Dotări

Cele 201 camere de nefumători sunt împărțite pe 6 nivele la ele se poate ajunge cu 3 lifturi. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienții hotelului primesc o băutură de bun venit. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un schimb valutar, un bancomat, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, asistență medicală, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj (contra cost) și o parcare (contra cost). Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Se găsesc de asemenea și un frigider și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina cu o zonă exterioară și o zonă pentru copii garantează răcorire și odihnă activă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Umbrelele de soare de pe terasă stau de asemenea la dispoziția clienților. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de partide de golf. Contra cost se oferă ciclism/ciclism montan. Contra unor taxe suplimentare clienții pot de asemenea alege o sală de fitness și biliard. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa, terapii prin masaj și un solariu. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un pub. Restaurantul are aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie