Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: la 50 m de centrul orașului Calella și la 250 m de plaja Calella.

Facilitati hotel: birou de turism, restaurant, bar, snack bar, piscina, lounge/cameră cu TV comună, bibliotecă, cameră de jocuri, terasă, Wi-Fi gratuit.

Facilitati contra cost: centru inchiriere masini, bilete la atracții sau spectacole, inchirieri biciclete, billiard, teren de golf (la maxim 3 km), seif, serviciu de călcătorie, spălătorie , sauna, parcare.

Facilitati Cameră dublă sau twin: pat matrimonial sau twin, baie proprie, uscator de par, Wi-Fi, chicineta, Tv prin satelit, aer conditionat, seif (contra cost).

Situat la doar 50 de metri de centrul orașului Calella și la 250 de metri de plaja Calella, Neptuno Apartments oferă apartamente complet echipate, cu aer condiționat și WiFi gratuit, precum și mașini de spălat și uscător.

Din mai pană in octombrie, oaspeții pot accesa facilitățile Hotelului Neptuno & SPA****S. In restul anului, Neptuno Apartments oferă doar cazare. Facilitățile hotelului includ 2 piscine in aer liber cu o cadă cu hidromasaj și zonă de relaxare, precum și un nou centru SPA&Wellness. Hotelul are, de asemenea, o zonă de fitness, un restaurant tip bufet cu preparate mediteraneene și un club pe plajă, la un cost suplimentar.

Fiecare apartament este dotat cu bucătărie, baie privată și televizor.

Gara Calella este la 800 de metri și de acolo puteți lua un tren către Barcelona, aflat la aproximativ o oră de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie