Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Lido Corfu Sun Hotel 4 Stars All-inclusive, de 4 stele, este situat in statiunea populară Benitses. Hotelul se află la doar 30 de metri de plajă și la 200 de metri de propria sa plajă privată. De asemenea, există o zonă frumoasă de piscină cu terasă insorită.

Hotelul pune la dispoziție 54 de camere confortabile, cu decor simplu. Toate camerele au aer condiționat, baie privată și balcon, majoritatea cu vedere la mare.

Micul dejun tip bufet este inclus in tariful camerei, iar vara, acesta este servit pe terasă. Restaurantul este deschis in timpul zilei și servește o selecție bună de mancăruri mediteraneene, inclusiv numeroase specialități locale.

Lido Corfu Sun Hotel 4 Stars All-inclusive beneficiază de o pozitie excelentă in Benitses, fiind la cativa pasi de numeroase taverne, baruri si magazine. Hotelul se află in apropiere de o statie de autobuz, ideală pentru explorarea insulei Corfu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie