Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Raito se află pe culmea unui deal, cu vedere la Golful Salerno si la Coasta Amalfi. Se află aproape de iesirea de pe autostrada A3 si oferă parcare gratuită si transfer la Vietri sul Mare.

Toate camerele de la Raito Wellness & SPA au ceramică traditională de Vietri, acces la internet si TV prin satelit. Unele camere au balcon cu vedere la mare, iar unele sunt accesibile cu un lift panoramic.

Membru al grupului hotelier Ragosta Collection, Hotelul Raito este inconjurat de copaci de citrice si grădini. Există 2 piscine in aer liber si o terasă panoramică.

Centrul spa ExPure al hotelului are piscină interioară incălzită, saună si baie turcească. Oaspetii au la dispozitie o selectie de programe de infrumusetare, inclusiv o mare varietate de masaje.

Restaurantul serveste preparate delicioase din fructe de mare si bucătărie regională intr-o sală de mese luminoasă si panoramică, cu vedere la coastă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie