Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Lloyd's Baia se bucură de o locatie linistită la capătul sudic al Coastei Amalfi, pe varful unei stanci panoramice de deasupra plajei sale private. Proprietatea este situată in Vietri Sul Mare, la 10 minute cu masina de portul Salerno.

Hotelul Lloyd's Baia oferă vedere incantătoare la Marea Mediterană si este o bază ideală pentru vizitarea Coastei Amalfi cu masina. Orașul Amalfi se află la doar 20 minute cu mașina de proprietate.

Oaspeții se pot relaxa pe terasele hotelului și la plaja accesibilă prin intermediul unui lift de sticlă, unde beneficiază de reduceri la șezlonguri, prosoape și umbrele de soare. In fiecare weekend de pe perioada verii, proprietatea organizează o seară specială de divertisment pe plajă.

Micul dejun tip bufet include numeroase fructe proaspete. Restaurantul à la carte servește pranz și cină cu specialități din regiunea Campania, iar in lounge bar sau pe terasă puteti savura diverse băuturi.

Toate camerele sunt spatioase si confortabile si sunt dotate cu aer conditionat, seif pentru laptop, minibar, TV LCD cu canale prin satelit si baie privată, prevăzută cu uscător de păr și articole de toaletă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie