Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA RESORT BY WYNDHAM LARA


Descriere

Ramada Resort Lara cu o locatie excelenta, este situat ideal între atracțiile turistice regionale și zonele istorice și este la doar 15 minute de aeroport și centrul orașului ceea ce face o destinație de vacanță ideală. Ramada Resort Lara Hotel este situat la 330 m de plaja proprie cu nisip, cu ponton.

Descriere

Ramada Resort Lara cu o locatie excelenta, este situat ideal între atracțiile turistice regionale și zonele istorice și este la doar 15 minute de aeroport și centrul orașului ceea ce face o destinație de vacanță ideală. Ramada Resort Lara Hotel este situat la 330 m de plaja proprie cu nisip, cu ponton.

Localizare

Hotelul se afla in regiunea Lara, la 14 km de aeroport si la 16 km de centrul orasului Antalya.

Categorie

5*

Tip masa

Ultra all inclusive

Website

https://ramadaresortlara.com/

Facilitati hotel

Servicii: Ultra all inclusive - servicii de alimentatie si bauturi 24h, tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in timpul zilei si seara tarziu, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, restaurante A la Carte ( localizate in Ramada beach Club) cu rezervare in avans si o singura data pe sejur de min 7 nopti, intr-un singur restaurant, Ramada Beach bar deschis intre orele 10.00 - 18.00 cu servicii UAI, inghetata la Beach snack si la piscina intre anumite ore. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium din import, bauturile imbuteliate, vinurile speciale si cele din import, sucurile naturale de fructe, room service, bauturile din import in Disco club, a doua rezervare la restaurantele A La Carte.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante Ala Carte: Ottoman - turcesc,  Verona - italian, Asia - asiatic, Mexican si Fish Inn-pescaresc, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, magazine, rent a car. Conexiune internet WI-FI pana la 1 GB gratuita.

Plaja: Plaja privata- Ramada Beach Club, de nisip la 350m de hotel, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private la plaja sunt contra cost. Exista transfer gratuit catre plaja.

Sport si divertisment: piscine exterioare pentru adulti si copii, tobogane, terenuri de tenis, gimnastica, darts, centru fitness, baie turceasca, baie de aburi, sauna, baschet, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, biliard, masaj, nocturna pentru terenurile de tenis, centru SPA, cursuri de scufundari.
Programe de divertisment in timpul zilei, spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 4-12 ani. 

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 396 camere repartizate in patru cladiri: camere Superior (35mp, un dormitor, o baie, max 2+2pax),camere Standard (30mp, un dormitor, o baie, max 2pax), camere Family suits (70mp, doua dormitoare, un living, o baie, max 5+1pax) si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu dus, uscator de par, sistem centralizat de aer conditionat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu bauturi racoritoare si apa), seif, TV prin satelit si canale de muzica, conexiune internet WI- FI pana la 1GB, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie