Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Fatih se află la numai 80 m de plaja celebră Cleopatra si pune la dispozitie o plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare, o piscină in aer liber cu tobogan de apă și o baie turcească. Accesul WiFi este gratuit in hol, in zona de piscină și in toate camerele.

Camerele oferă aer condiționat, TV prin satelit și balcon. Baia privată este dotată cu duș și toaletă. Oaspetii pot savura micul dejun in intimitatea propriei unități de cazare.

In conceptul de all inclusive sunt incluse micul dejun tip bufet deschis, mic dejun tarziu, pranz tip bufet deschis, gustări, servicii de ceai și biscuiți/prăjituri, cină tip bufet deschis și supă noaptea tarziu. Oaspeții pot savura băuturi alcoolice și non-alcoolice la barul de la piscină.

Puteți să vă antrenati la centrul de fitness și să vă relaxați la saună sau in camerele de masaj. Aveti la dispozitie masă de biliard si masă de foosball. Proprietatea oferă un loc de joacă si piscină pentru copii.

Aeroportul Antalya se află la 124 km de Hotelul Fatih. Poate fi asigurat un serviciu de transfer, la cerere și la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie