Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost construit in anul 1998, ultima renovare a avut 2019, se intinde pe o suprafata de aproximativ 5.500 mp.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare hotel: Hotelul este situat pe plaja.Distanta pana la aeroportul international Antalya este de aproximativ 90 km.

Plaja: Plaja privata cu nisip, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, seif, minibar, baie privata, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor restaurant, baruri, piscina exterioara pentru adulti, sezlonguri si umbrele, Wi-fi gratuit in lobby, sauna, jacuzzi, biliard, tenis de masa, darts, fitness, programe de animatie, parcare.

Facilitati copii: Piscina pentru copii, mini disco, mini club

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise;in restaurante tinuta este obligatorie;accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Web: https://www.grandsunlife.com/tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie