Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eftalia Aqua Resort Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel își întâmpină clienții la Konakli.

Dotări

În acest hotel cu un lift și o recepție sunt 470 de camere. Printre facilitățile unității de cazare se numără o cameră de bagaje și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de pază nonstop, servicii de bonă, un serviciu de spălătorie și un coafor. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

În camere se găsesc o sufragerie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat „Queen size” sau o canapea. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă camere de familie și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

În una din cele 7 piscine în aer liber sau în piscina interioară clienții au parte de răcorire înviorătoare pe orice fel de vreme. Există o zonă de scăldat special amenajată pentru copii. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, volei de plajă și baschet. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana, canoe și aqua-fitness. Unitatea de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, un joc de darts și aerobic, iar contra cost tenis de masă și biliard. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări. Un mic dejun bogat, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie