Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:

Hotelul se afla la cativa pasi de mare, Aeroportul Gazipasa - Alanya este situat la 38 km.

Facilitati hotel:

Hotelul Ergun este situat în inima orasului Alanya si ofera o piscina in aer liber si un restaurant cu terass. Proprietatea se afls la cativa pasi de mare. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit in zonele publice. Hotelul Ergun pune la dispozitie o receptie cu program nonstop, facilitati de gratar si o terasa cu vedere la oras si la munte. Printre facilitatile oferite de proprietate se numara, de asemenea, un serviciu de livrare de alimente, un lounge comun si un depozit de bagaje.

Facilitati camere:

Toate camerele au aer conditionat, zona de relaxare si balcon, TV prin satelit, programe de muzica, mini-bar, pardoseala parchet laminat, balcon, aer conditionat. Baia privata include dus, wc si uscator de par. Camerele beneficiaza de vedere la munte si la oras.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie