Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dizalya Palm Garden Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel este amplasat la cam 2 km de centrul Alanyei.

Dotări

Hotelul cu un lift dispune de 250 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Există de asemenea și magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.

Locul de cazare

În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, există un minibar și un seif contra cost. Un telefon, canale prin satelit și WiFi creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Ca o facilitate deosebită, în băi clienților li se oferă articole de cosmetică. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei de plajă. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de iahting și aqua-fitness. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Unitatea de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam și un salon de înfrumusețare, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 3 restaurante, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie