Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit în anul 2004 pe o suprafață de 24.000 m2. Renovat în 2014.

Descriere

Delphin Diva a fost construit in anul 2004 pe o suprafata de 24.000 m2. Renovat in 2014. Este considerat un hotel foarte elegant care ofera oaspetilor toate facilitatile pentru un sejur la cele mai inalte standard.

Localizare

Hotelul este situat pe malul mării, la 10 km de aeroportul din Antalya și la 15 km de centrul orașului.

Website:

http://www.delphinhotel.com/

Facilitati hotel

Delphin Diva Premier dispune de 1 restaurant principal, 7 restaurante a la carte, 10 baruri, 3 piscine exterioare, 1 piscina interioara, lunapark, SPA, 5 sali de conferinte. Baie turceasca, sala de fitness, teren baschet, mini-fotbal, billiard, terenuri de tenis, tenis de masa, darts, muzica live, discoteca, internet wireless, sala de jocuri, bowling. Programe de divertisment cu echipa de profesionisti in timpul zilei si seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani cu diferite activitati si programe variate pe tot parcursul zilei. Servicii medicale, baby sitting, curatatorie, telefon, fax, internet cafe si jocuri pe calculator, rent a car, coafor, salon de infrumusetare, centru comercial. Plaja privata cu nisip si pietricele , umbrele de soare, prosoape de plaja, sezlonguri gratuitE.

 

Facilitati camere

Camerele dispun baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, seif, mini bar (bauturi racoritoare, apa, bere realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, LCD TV satelit, canale de muzica, parchet, balcon sau terasa. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WI-FI gratuit
Wellness club&spa
Terasa
Tenis
Sporturi nautice
Snack bar
Servicii de curatatorie
Sauna
Sala de fitness
Sala de Conferinte
Room service
Restaurant
Receptie
Prosoape pentru piscina
Piscina interioara
Piscina
Parcare
Masaj
Loc de joaca pentru copii
Lobby
Lift
Jacuzzi
Internet wireless
Gradina
Doctor
Centru SPA
Cafe-bar
Biliard
Bar pe plaja
Bar
Baby-sitting
Animatie
Aer conditionat

Locatie