Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aydinbey Queen's Palace Hotel


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul Antalyei, la cca 950 de m de plajă. Până la aeroportul Antalya (AYT) sunt aproximativ 20 de km.

Dotări

Acest hotel a fost modernizat în 2019. Hotelul oferă 360 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. În spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un fax, un proiector, un flipchart/markere și un copiator. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.

Locul de cazare

Camerele au un aparat de aer condiționat, bucătărie și baie. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Există dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea, stau la dispoziție 4 camere adaptate pentru scaun rulant cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

2 piscine exterioare promit răcorire înviorătoare, în timp ce piscina interioară oferă băi și distracție indiferent de vremea de afară. În plus există 2 piscine pentru copii. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Hotelul le propune boccia (gratuit) celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de aerobic în apă și aqua-fitness. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 4 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă pentru masă regim all inclusive și All-Inclusive-Special. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce se trezesc târziu, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie