Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Avsallar - Incekum, chiar pe plaja cu nisip și pietriș. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii.

Dotări

În 345 de camere și 307 camere duble domnește o atmosferă plăcută, în plus cele 30 de vile/case oferă și mai mult spațiu și confort. Acest hotel dispune de un lift și de o zonă de primire cu o recepție. personal ce vorbește mai multe limbi ajută la check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Un supermarket și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă și baschet. Clienților hotelului li se propune un program vast de sporturi acvatice, printre care plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana și aqua-fitness, precum și contra cost windsurfing, hidrobicicletă și canoe. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. Unitatea de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare, hidroterapie și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie