Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află la Alanya la cca 150 de m de o plajă cu nisip și pietriș, în centrul Alanyei și la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 1,7 km. La doar câțiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine. Până la aeroportul Antalya (AYT) sunt aproximativ 125 de km.

Dotări

Cele 72 de camere duble sunt împărțite pe 5 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un minibar. Camerele au și un frigider. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Un tobogan de apă oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele, iar un bar oferă băuturi răcoritoare și forțe noi pentru distracție. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și volei de plajă. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și un joc de darts, iar contra cost biliard. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un hamam și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese și un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie