Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa


Descriere

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa, de 5 stele, se află la doar 80 de metri de plaja Tsilivi .Acesta este unul dintre cele mai frumoase si luxoase hoteluri din Zakynthos.

Localizare

Hotelul se afla la 80 m de plaja din statiunea Tsilivi si la 5 km de orasul Zakynthos

Facilitati hotel

Pe lista facilitatilor si serviciilor oferite de hotel se numara centrul de afaceri, piscina pentru copii, piscina interioara cu incalzire (80 mp), 2 piscine exterioare (700 mp/200 mp), terasa cu umbrele de soare si sezlonguri, zona de jocuri, magazin de bijuterii, parcare gratuita, servicii de secretariat, meniuri concepute pentru copii si pentru persoane cu diete speciale, serviciu de taxi, inchiere auto sau a iaht-urilor, concierge si shuttle de la si catre aeroport (cost suplimentar), restaurant, bar, pool bar, restaurant a la carte.

Facilitati camera

Dotarile de baza ale camerelor cuprind TV plasma cu programe prin satelit, telefon fix cu linie directa catre receptie, voice mail, mini bar (cost extra), seif electronic, aparat de aer conditionat, DVD player, echipamente pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, conexiune gratuita la internet, kit pentru cusut si pentru curatat pantofii. Baia dispune de cada, dus cu masaj, uscator de par, telefon, cantar, oglinda cu 2 fete, prosoape din bumbac, halat si papuci, precum si set de baie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Room service
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Centru Spa & Wellness
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )