Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Marvel a fost renovat in 2009 si ofera privelisti minunate catre mare, precum si o mare varietate de servicii si facilitati.Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, TV satelit, linie telefonica directa, minibar, uscator de par, fier de calcat.

Facilitati hotel
Marvel hotel dispune de piscina exterioara, cu sectiune pentru copii, 2 baruri la piscina, restaurant, bufet, restaurant a la carte, terasa pentru servirea mesei langa piscina, lobby bar, parcare fara plata (locuri limitate), lift, room service, casa de schimb valutar, seif la receptie, internet WiFi gratuit, coafor, magazin de suveniruri, supermarket non stop, sala cu jocuri electronice, sala pentru tenis de masa, centru medical cu piscina interioara, sala masaj si sala de fitness, solar, sauna, jacuzzi.

Localizare
Hotelul Marvel este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 100 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Loc de joaca pt copii
Bar
Asistenta medicala
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie