Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul Kotva 4 * ofera oportunitatea petrecerii unei vacante de vis intr-un ambient de inalta calitate reprezentat de interiorul elegant dar si prin ospitalitatea si profesionalismul angajatilor.Facilitati camere
Camerele duble dispun de aer conditionat, TV satelit, baie cu dus, minibar, telefon, uscator de par, balcon, gresie/ parchet pe jos.

Localizare
Hotelul se afla la 250 de metri de plaja, la 3 km de centrul statiunii si la 35 de km de aeroportul din Bourgas.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie 24h, internet, lift, restaurant, bar, camera de bagaje, magazine, aer conditionat, sauna, sala de fitness, masaj, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, darts, baie turceasca/baie de aburi, piscina în aer liber, sali de conferinta si petreceri, transfer aeroport, spalatorie, curatatorie, frizerie/coafor, calcatorie, schimb valutar, parcare, sezlonguri si umbrele la piscina, Mini AQUAPARK "Pirates of the Caribbean”, program animatie copii, schimb valutar, Parcare cu paza. Accesul cu animale de companie este permis, contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Permite animale de companie
Parcare
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
Acces internet

Locatie