Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELFIN HOTEL SUNNY BEACH


Descriere

Hotelul Delfin din Sunny Beach datorita pozitiei sale pe plaja, ofera clientilor sai nu numai posibilitatea de a avea un sejur relaxant, cu servicii excelente, dar mai ales sa se bucure de o minunata priveliste asupra Marii Negre.

Descriere :

Hotelul  Delfin din Sunny Beach datorita pozitiei sale pe plaja, ofera clientilor sai nu numai posibilitatea de a avea un sejur relaxant, cu servicii excelente, dar mai ales sa se bucure de o minunata priveliste asupra Marii Negre.

Localizare :

Hotelul este localizat in partea de sud in Sunny Beach, la cca 2km de centrul statiunii, la doar 50m de plaja din fata hotelului si la 100m de metri de faimoasa “Cacao Beach” .

Website:

http://www.hoteldelfinsunnybeach.com/

Facilitati hotel:

Hotelul Delfin pune la dispozitie oaspetilor sai receptie cu serviciu de schimb valutar, restaurant principal cu terasa, lobby bar, piscina si bar la piscina, magazine, internet wireless in zonele publice (contra cost), sectiune a piscinei destinata copiilor, teren de joaca, sezlonguri si umbrele la piscina, sala fitness, biliard, sauna, sezlonguri si umbrele pe plaja(contra-cost), parcare, club de noapte pe plaja.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu canapea extensibila, aer conditionat, Tv satelit, telefon, balcon, Wi-Fi (contra cost), birou, stand uscator rufe, frigider, mocheta, baie cu dus, set cosmetice, uscator pentru par. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie