Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BERLIN GOLDEN BEACH


Descriere

Hotelul Berlin Golden Beach este amplasat la o distanță foarte mică de malul plajei, în zona nordică a stațiunii. Poziționat în apropierea portului de iahturi, acesta se află la doar 1 kilometru de centrul orașului. Arhitectura sa remarcabilă și distinctivă atrage privirile, fiind specifică stațiunilor de pe litoralul Mării Negre. Prin această arhitectură, hotelul se integrează perfect în peisajul și atmosfera zonei. Această locație privilegiată oferă turiștilor acces ușor la plajă, port și centrul orașului.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă largă de facilități și servicii, inclusiv două restaurante (unul principal și unul a la carte), un lobby bar, un bar pe plajă și unul lângă piscină, piscine interioare și exterioare cu apă minerală, piscină pentru copii, animație sportivă și de divertisment atât în timpul zilei, cât și seara, teren de joacă pentru copii, sală de fitness, sauna, masaj, servicii medicale, salon de înfrumusețare, închiriere de autoturisme, seif, magazin de suveniruri, casă de schimb valutar, acces la internet și parcare pazită (contra cost).

Facilități camere

Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, telefon, minibar (contra cost), seif, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie