Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel este locul perfect pentru o vacanta relaxanta la malul Marii Egee. Situat in Possidi de pe bratul Kassandra, intr-o zona inconjurata de munti si paduri de pini si plaje cu nisip, unitatea de cazare este destinat tuturor celor care isi doresc o vacanta plina de momente de neuitat.

Descriere:

Hotelul Possidi Paradise este locul perfect pentru o vacanta linistita la malul Marii Egee. Situat in satul fermecator Possidi de pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki, intr-o zona inconjurata de paduri de pini parfumati si plaje aurii, complexul este destinat tuturor celor care isi doresc o vacanta de vara cu momente de neuitat.

Localizare:

Hotelul face parte din lantul hotelier Xenios si este situat in centru statiunii Possidi, direct pe plaja.

Website:

https://www.possidi-paradise-hotel.com/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de piscina exterioara amenajata, restaurant, snack bar, spa cu sauna, jacuzzi, hamam, sala fitness, plaja amenajata cu sezlonguri, parcare. Plaja este cu nisip fin. 

Facilităţi camere:

Camerele sunt dotate cu telefon, radio, frigider, TV satelit, aer conditionat, seif, grup sanitar propriu cu cada sau dus, uscator de par, cosmetice de baie si balcon. Camerele au vedere la gradina, la piscina sau la mare, la  cerere - gratuit -  patut de bebelus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie