Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Magna Graecia 4* este inconjurat de plantatii magnifice cu maslini, arbori de brad si chiparosi, care impreuna creeaza un peisaj de o rara frumusete.Plaja
Hotelul se află la 150 m distanță față de plaja publică cu nisip şi pietricele, șezlonguri și umbrele contra cost, bar pe plajă (contra cost).

Facilitati hotel
Hotelul dispune de două piscine, piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, exchange, restaurant, bar, bar la piscină, lobby cu TV, teren de tenis, parcare, magazine de suveniruri, room service, baby sitter, spălătorie, coafor, masaj, serviciu rent-a-car, sală de conferințe, internet wi-fi in recepție (gratuit). Hotelul organizează si programe de animație pentru turiști.

Localizare
Hotelul este situat pe coasta de est a insulei, în zona Dassia, una dintre zonele cele mai populare de pe insulă, la 13 km de capitala Corfu Town.

Facilitati camere
Camerele dispun de aer condiționat (gratuit), telefon, TV satelit, frigider, seif în cameră (contra cost),balcon, internet wi-fi (contra cost).

Sport si agrement
Programe de animatie, programe de seara, sporturi nautice pe plaja (extra).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Rent-a-car
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie