Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat pe plaja, oferind oportunitatea turistilor de a se bucura de apa marii, aerul curat si peisajul verde al Rezervatiei Naturale Baltata, lucruri necesare pentru o vacanta placuta si relaxanta.

Descriere :

Situat pe malul mării, hotelul Slavuna oferă oportunitatea turistilor de a se bucura de apa mării, aerul curat și peisajul verde al Rezervașiei Naturale Baltata, lucruri necesare pentru o vacanță placută și relaxantă. Hotel Slavuna oferă acomodări în camere duble sau apartamente confortabile.

Localizare :

Hotelul este situat pe plaja, la aproximativ 900 m de aleea principala. Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 1,3 km, iar la inca 100 m se afla parcul acvatic.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de recepție 24 de ore, schimb valutar, bibliotecă - la hotel și pe plajă, teren de joacă pentru copii, fitness în aer liber și în interior, terasă, lobby bar, bar la piscină,  trei centre SPA exclusive, Wi-Fi gratuit în zona de recepție, barul din hol și lângă piscină. Viteza mai mare la internet este disponibilă la costuri suplimentare. Parcarea la hotel este disponibila, contra cost.

Facilitati camere:

Camerele dispun de aer conditionat individual, grup sanitar propriu cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV satelit, radio, minibar, balcon, acces internet (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie